Комплекс Панорама Ризорт e официален хотел за настаняване на Фолклорна магия

Комплекс Панорама Ризорт e официален хотел за настаняване на Фолклорна магия

Комплекс Панорама Ризорт e официален хотел за настаняване на Фолклорна магия

Второто издание на националния фестивал за народно творчество „Фолклорна магия“ ще се проведе на 12, 13 и 14 юли в Банско.

 Официален хотел за настаняване на събитието е Комплекс Панорама Ризорт, Банско. Комплексът е подготвил специални пакети за всички гости и участници на фестивала, които са решили да си подарят истинско преживяване с много веселие под мотото „Да съхраним заедно българщината“.  

Условията на промоционалния пакет може да намерите на официалния сайт на Панорама Ризорт: http://www.panoramaresort.bg/bg/

Фестивалът „Фолклорна магия“ има конкурсен характер и е предназначен за самодейци от всички фолклорни области на страната от всички възрастови групи. Има четири категории за участие - пеене, свирене, танци и демонстрация на обичаи и традиции. Фестивалът ще се проведе на няколко сцени в Градския парк на град Банско.


Краен срок за записване е 30 май 2019 г.

Освен самодейците на сцените ще се качат и едни от най-обичаните фолклорни имена, които ще изнесат вечерни концерти.


Заповядайте! Да съхраним заедно българщината!


Посетете сайта на Комплекс Панорама Ризорт още сега, за да подсигурите престоя си в Банско по време на един фестивал с мисията да опази българското:  http://www.panoramaresort.bg/bg/

 

 

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече