Готова е конкурсната програма за участниците

Готова е конкурсната програма за участниците

Готова е конкурсната програма за участниците

Вече е ясна конкурсната програма за участниците трите фестивални дни на второто издание на националния фестивал за народно творчество „Фолклорна магия“, който ще се проведе на 12,13 и 14 юли в Градски парк,  Банско.

Фестивалът има четири категории „Фолклорни виртуози“ – инструментално изпълнение на индивидуални участници и групи, „Нашенски славей“ – вокално изпълнение на индивидуални участници и групи,  „Дръж се, земьо“ – танцово изпълнение на танцови състави и клубове за народни танци, „На мегдана“ – представяне на стари обичаи и традиции от фолклорни групи. Участват самодейци от всяко кътче на България без възрастови ограничения, като новото тази година е, че ще бъдат разделени в три възрастови  групи: до 12 години, от 13 до 17 години и над 18 години.

Ще бъдат връчени над 100 приза, като награждаването ще се случва всяка вечер след края на конкурсната програма парк. „Фолклорна магия“, Банско се провежда с партньорството на Регионален център-София, ЮНЕСКО.

 

 

 

ВИЖТЕ КОНКУРСНАТА ПРОГРАМА ПО ДНИ:

 

12 ЮЛИ 2019 (ПЕТЪК)

13 ЮЛИ 2019 (СЪБОТА)

14 ЮЛИ 2019 (НЕДЕЛЯ)

 

Използваме бисквитки за подобряване на функционалността на сайта. Ако продължите да използвате сайта, вие се съгласявате с употребата им.
Научете повече